Tudatos vásárlás és stílustippek Szemes Nóra személyi stylisttól

Egy személyi stylist naplója

Egy személyi stylist naplója

A szőke hajszín nem fiatalít!

2018. január 29. - Style&Budapest

A szőke nem fiatalít!
A szőke nem fiatalít!

Igen, vannak kivételek. Vannak színtípusok, akiknek valóban jól áll a szőke. Sőt, még természetes szőke hajú telek is léteznek. De a kivételek erősítik a szabályt!

edward-cisneros-415601.jpg

Azt tapasztalom az egyéni színtanácsadáson vagy a színtanácsadás workshopon, hogy a (sötét) tél színtípusba tartozó nők rendre szőkítik magukat. Neee! (A szőke nem minden esetben jó ötlet, látványos példálat itt és itt mutattam, vagy olvassátok el ezt a korábbi posztot!) Pont a kontraszt veszik el ezzel, amit az a természetes hajszín adna az archoz, hogy ragyogj.

Sosem a saját természetes színeiddel van a gond! Csak azokkal a színekkel amiket viselsz az arcodhoz.

A másik téma az úgynevezett seszínű haj. Ez nem csúnya! Egyszerűen azt jelenti, hogy a hajszíned se nem barna, se nem szőke! Hanem a kettő között van. Olyan különleges, hogy seszínű hajat festeni sem lehet.

Ne higgy a reklámoknak, pont úgy vagy szép, ahogy vagy. Nem kell megváltoznod! Változz vissza inkább önmagaddá! Legyél saját magad legjobb verziója.

A keresést befelé indítsd, ismerd meg magad!

Amikor úgy érzed egy kis változásra van szükséged, és levagatnád a hajad, vagy befestetnéd, állj meg egy kicsit, és gondolkodj el; biztosan a külsőm megváltoztatása az, amit szeretnék? Nem lehet esetleg, hogy inkább egy belső változás szükségességét érzem?

Személyi stylistként, több mint 1000 ügyféllel csak támogatni tudom ezt a belső utat. Segíteni tudok abban, hogy megtaláld azokat a színeket, ruhadarabokat, összeállításokat, hogy segítsenek abban: önmagad legjobb verziója legyél.

A színtanácsadásról ide kattintva tudhatsz meg többet, a gardróbrendezésről itt olvashatsz még. Folyamatosan tartok az egyéni tanácsadás mellett workshopokat is. Napi vásárlás tippekért, stílustippekért csatlakozz a Facebookon az általam vezetett zárt csoporthoz.

Remélem, hamarosan találkozunk! :)

Nóra

A bejegyzés trackback címe:

https://szemelyistylist.blog.hu/api/trackback/id/tr1713591917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása