Tudatos vásárlás és stílustippek Szemes Nóra személyi stylisttól

Egy személyi stylist naplója

Egy személyi stylist naplója

5 jel, hogy szükséged van egy személyi stylistra

2018. január 20. - Style&Budapest

szemesnora_1.jpg

1. A szekrényed tele van ruhákkal, de nincs egy göncöd sem, amit felvegyél

Ismerős az érzés, hogy tanácstalanul állsz a roskadásig telített szekrényed előtt, és nem tudod mit vegyél fel? Majd 20-30 perc válogatás után megállapítod, hogy nincs egy göncöd sem, amit felvegyél.

2. Utálsz vásárolni, a plázák gondolatától is kiráz a hideg

Ha ráérsz, inkább könyvet olvasol, kutyát sétáltatsz, barátnőzöl, főzöl, anyóssal találkozol, még matek feladatot is szívesebben csinálsz, bármit, csak plazázni ne kelljen. Tényleg vannak emberek, akik szeretnek vásárolni?!

3. Nem tudod milyen alkattípusba és színtípusba tartozol

...de érdekel! Ez az alapja annak, hogy megtudd mi áll jól valójában. ha ennek a tudásnak a birtokában vagy, máris sokkal egyszerűbb lesz minden. Bemész az üzletbe, és már ránézésre el tudod dönteni érdemes-e felpróbálni az adott darabot

4. Nagyon elfoglalt vagy, és nincs időd shoppingolni

Sokat dolgozol. Sok a munka utáni program. Gyerekeket nevelsz. A pároddal töltenéd a szabadidőd. Ha időmilliomos lennél, akkor szívesen töltenéd vásárlással az időd, mert alapvetően jó mókának tartod...de tudod mennyire időigényes. És nem vagy időmilliomos.

5. Még nem találtad meg a stílusod

Úgy irigyled azokat a nőket, akiken minden 'úgy egyben van'. Amikor látod, hogy önazonosak, hogy pont úgy öltöznek, amilyen a személyiségük. Hogy jól érzik magukat a bőrükben, a színekben, mintákban és formákban amiket viselnek. Hogy magabiztosak. Hogy sugároznak. Te is lehetsz ilyen nő (vagy férfi)!

Segíthetek?

Személyi stylistként több ezer ügyfélnek segítettem már, hogy önmaguk legjobb verziójává váljanak. Személyi stylisttal egyeztetni ugyanis nem luxus, a luxus az, ha olyan ruhákat vásárolunk, amelyeket sosem viselünk. Nem kell a közös vásárlással kezdenünk, ismerjük meg a ruhatárad a gardróbrendezés során, fedezzük fel a neked legjobban álló színeket a színtanácsadáson, de találkozhatunk valamelyik workshopomon is.

Napi vásárlás tippekért, stílustippekért csatlakozz a Facebookon az általam vezetett zárt csoporthoz.

Várlak szeretettel,

Nóra

A bejegyzés trackback címe:

https://szemelyistylist.blog.hu/api/trackback/id/tr2113590683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása